top of page
vergaderlocatieutrecht.jpg

Fotoshoot locatie 
Utrecht


Voor oogstrelende content!

vergaderlocatieutecht_edited.jpg

Wij bieden een zeer bijzonder decor voor jouw content met diverse elementen als marmer, grote raampartijen en klassiek houten lambriseringen. Bij onze fotoshoot locatie in Utrecht kan je veel verschillende moods creëren.  Iedere kamer is uniek en biedt met een divers aanbod aan meubels en accessoires veel verschillende setting mogelijkheden. Jullie zijn uiteraard welkom om met een eigen fotograaf en productieteam te komen. Wij regelen dat de gevraagde kamers ready zijn en kunnen jullie eventueel voorzien van catering. Mocht je opzoek zijn naar een volledig ontzorgde shootdag , waarbij jullie naar huis gaan met professionele content? Wij werken samen met foto/videografen en denken graag met je mee over de sfeer en setting van de shoot. 

Krijg hier alvast wat inspiratie!

Door de weeks

Hebben wij de zelfde prijzen voor de kamers zoals ze op de website staan. Bekijk ze hier.

Incl. fotograaf / videograaf

Prijs op aanvraag.

2 uur shooten

€295 Excl. btw

4 uur shooten

€495 Excl. btw

8 uur shooten

€795 Excl. btw

In het weekend is het bijna altijd mogelijk om in iedere kamer te shooten.  ( heel af en toe verhuren wij de madam kamer op een zaterdag of zondag ) vandaar dat wij niet expliciet zeggen dat het pand exclusief beschikbaar is in het weekend. Wij geven dit uiteraard aan of er een ruimte is verhuurd. 

 

In het weekend

'Wat een fijne plek is dit! Ik heb hier onlangs een fotodag gehouden en ook al mijn klanten waren super enthousiast. Een prachtige locatie waarbij aandacht is besteed aan de look en feel, maar ook aan ervaring. De communicatie met Kim en Bryan is echt top en dat maakt dat je hier nog veel vaker wilt terugkomen!'

Mandy Brander

Mandy Brander Fotografie

INSPIRATIE WALL

Fotoshoot locatie Utrecht
bottom of page