Inspirerendevergaderlocatie1-061-2.jpg

Suits studio

Voor oogstrelende content en premium hybride vergaderingen en events.

Bekijk hier onze inspiratie wall

camera-icoon_318-9053.jpg

Fotoshoots

Bekijk hier

movie-theater-icon-png-29.png

Hybride vergadering

Bekijk hier

Schermafbeelding 2020-11-13 om 11.44.05.
video-oproep_318-1336.jpg

Livestream & online event

Bekijk hier

fotoshootlocatieutrecht.jpg

Fotoshoot locatie Utrecht

Wij bieden een zeer bijzonder decor voor jouw content met diverse elementen als marmer, grote raampartijen en klassiek houten lambriseringen. Bij ons kan je veel verschillende moods creëren.  Iedere kamer is uniek en biedt met een divers aanbod aan meubels en accessoires veel verschillende setting mogelijkheden. Jullie zijn uiteraard welkom om met een eigen fotograaf en productieteam te komen. Wij regelen dat de gevraagde kamers ready zijn en kunnen jullie eventueel voorzien van catering. Mocht je opzoek zijn naar een volledig ontzorgde shootdag , waarbij jullie naar huis gaan met professionele content? Wij werken samen met foto/videografen en denken graag met je mee over de sfeer en setting van de shoot. 

Krijg hier alvast wat inspiratie!

 

Door de weeks

Hebben wij de zelfde prijzen voor de kamers zoals ze op de website staan. Bekijk ze hier.

Incl. fotograaf / videograaf

Prijs op aanvraag.

2 uur shooten

€195 Excl. btw

4 uur shooten

€345 Excl. btw

8 uur shooten

€675 Excl. btw

 

 

In het weekend

'Wat een fijne plek is dit! Ik heb hier onlangs een fotodag gehouden en ook al mijn klanten waren super enthousiast. Een prachtige locatie waarbij aandacht is besteed aan de look en feel, maar ook aan ervaring. De communicatie met Kim en Bryan is echt top en dat maakt dat je hier nog veel vaker wilt terugkomen!'

Mandy Brander

Mandy Brander Fotografie

Hybride vergaderingen

Kunnen niet alle collega's aanwezig zijn? Nodig deze dan uit via Zoom, Teams of een ander vertrouwd platform. Voor kleine vergaderingen, waar maximaal 8 personen zijn in de kamer, kunnen jullie gebruik maken van onze Meeting Owl Pro. Deze interactieve webcam regelt zowel de microfoon, speaker als beeld. 

De enige vereiste is een USB aansluiting op de laptop. Plug and Play, snel & betrouwbaar

Houden jullie een grotere vergadering, dan zorgen wij voor een opzet waarbij 2 camera's, de spreker en publiek in beeld brengen in full HD kwaliteit. Het geluid wordt geregeld met meerdere microfoons verdeeld over de kamer. Het inkomende beeld is te zien op een 150 inch scherm en geluid komt binnen via de Sonos Play 5.

 

Simpelweg de meest professionele oplossing voor een hybride vergadering. 

Inspirerendevergaderlocatie1-062.jpg
 

Meeting owl pro

350% camera & microfoon

Plug & play

Halve dag

€75 Excl. btw

Hele dag

€120 Excl. btw

Grote hybride vergadering

Professionele camera's en verlichting

 

Vaste & lavalier microfoons

 

Technische ondersteuning gedurende meeting

 

Prijs op aanvraag 

 
DSC02344-2.jpg

Studio

Geef jij trainingen of heb jij een belangrijke lancering van een product of dienst? Deel jouw videoboodschappen met professionele content. Wij beschikken over de nieuwste camera's, lichtsets & geluidsstudio.  Wij kunnen hiermee jouw video content regisseren in diverse settings. Jij bepaalt wat je nodig hebt en wij ondersteunen van enkel apparatuur tot aan een volledige productie. Neem contact met ons op voor een gratis sparsessie om jouw content idee een levend en realistisch beeld te geven. 

Geef jij online trainingen en wil je deze naar een hoger niveau brengen? Naast online events en livestreams kunnen wij ook samen met jou, je lesmateriaal schieten en verwerken tot een professioneel aanbod. Het opnemen van een podcast behoort ook tot de mogelijkheden in onze Rode geluidsstudio.

Huren van de techniek

PTZ & Sony systeemcamera's met videostatieven

Rode studio & draadloze microfoons

Led instelbare spots & daylight lampen

Rodecaster Pro & Blackmagic Mini Atem Pro

 

Prijs op aanvraag 

Webinars & Youtube content

PTZ & Sony systeemcamera's met videostatieven

Rode studio & draadloze microfoons

Led instelbare spots & daylight lampen

Rodecaster Pro & Blackmagic Mini Atem Pro

Technische ondersteuning & productie

 

Prijs op aanvraag 

Broadcast studio opnames

 

Setting naar keuze

Professionele camera's

Opnames kunnen direct live worden gestreamd. 

Productie & technische ondersteuning

Prijs op aanvraag

 

Live streaming / online events

De beste ambiance creëer je in een live sessie bij ons op locatie. Maar wil jij meer mensen de kans geven om jouw event te kunnen volgen, inclusief interactie tussen alle deelnemers? Kies dan voor een professionele livestream of creëer een online / offline event. Wij kunnen je ondersteunen in de techniek, het voortraject en uiteindelijk het opnemen van de live dag om achteraf te kunnen delen. 

Bij een livestream regelen wij een camera Setup van 1 tot 4 camera's en tot 6 draadloze microfoons. De regie zal achterin de zaal plaats vinden en jij kiest het platform om de stream uit te zenden. Wil jij een extra inkomensstroom creëren? Je kan vooraf kaartjes verkopen voor de stream. Wij verzorgen de juiste link en verzenden deze naar jouw gasten. Een live stream zonder publiek is uiteraard ook mogelijk. Samen bepalen we de juiste setting en sfeer. Tijdens die sessie zie jij de inkomende vragen en deelnemers via een extern scherm. Ook Is het mogelijk om video's en presentaties te delen.

Interesse? Plan met ons een live of online meeting in en ontvang van ons naar aanleiding van het gesprek een passend aanbod.

DSC09038.jpg
 

INSPIRATIE WALL