Trainingslocatie
Utrecht

Geef je leerzame & inspirerende trainingen? Laat onze locatie jouw krachtvolle podium zijn. 

Als trainingslocatie begrijpen wij dat je de deelnemers wilt activeren, inspireren & bijleren.  Bij de eerste twee punten ondersteunen wij met variabele settingen in de kamers en plug and play faciliteiten. Om de deelnemers extra te activeren hebben ze gedurende de dag goede energizers nodig. Wij werken samen met locale traiteurs en verzorgen gezonde heerlijke hapjes. Onze trainingslocatie in Utrecht is super goed bereikbaar met openbaar. 
 

DSC02306-2.jpg

Sfeer impressie

Trainingslocatie Utrecht
Trainingslocatie Utrecht
Trainingslocatie Utrecht
Trainingslocatie utrecht
Trainingslocatie Utrecht
Trainingslocatie Utrecht
trainingslocatie Utrecht
TrainingslocatieUtrecht
trainingslocatie Utrecht
Trainingslocatie Utrecht

'Zeer goede locatie voor een workshop, presentatie of creatieve sessie in zakelijke omgeving! Ook lekkere lunch. Hoog aanbevolen!'

Katja Smoor

Deloitte

Inspirerendevergaderlocatie1-048.jpg
vergaderlocatieutrecht.jpg

Succesvol trainen

Tijdens de training sta je in de spotlight. In het voortraject heb je de aanwezigen overtuigd om deel te nemen. Straal zelfvertrouwen uit, laat deelnemers je beter leren kennen en maak ze net zo enthousiast over jouw kennis als jijzelf. Dit is de essentie van de training. De rest er om heen regelen wij. 

Tijdens een live trainingsdag kan je een groep activeren en motiveren om te groeien door middel van jouw kennis en materie. Om dit succesvol te doen is er echter meer nodig dat enkel de trainingsdag. Ondersteuning en betrokkenheid voor en na deze dag zijn minstens zo belangrijk. Laten we samen ontdekken hoe onze faciliteiten en kennis hieraan kunnen bijdragen. 

Tijdens de training wil je de deelnemers zo veel mogelijk meegegeven, dit betekent een intense dag waarbij je moet inspelen op de energie en spanningsbogen van de deelnemers. Varieren in korte modules van plenaire lezingen, opdrachten en activiteiten zorgen voor de afwisseling die je deelnemers nodig hebben. Wij helpen graag hiermee door bijvoorbeeld een opdracht te combineren met een boottocht of een activiteit in onze tuin.

 
Inspirerendevergaderlocatie1-048.jpg

Service

  • Flexibele settings en voldoende ruimte om opdrachten uit te werken in kleine groepjes.

  • Presenteren, schrijven of scrummen, wij bieden een ruim aanbod aan schermen, flip-overs en kantoor artikelen.

  • Gevarierd, gezond en lekker eten en drinken tijdens de dag zorgt voor de juiste focus en de kans om veel bij te leren.

  • Jouw waardevolle training graag delen met nog meer potentiële deelnemers? Wij delen de training graag online binnen ons netwerk. 

  • Wij helpen graag om je livedag te versterken met online trainingsvideo's & streams. Ontdek onze studio faciliteiten en laten we samen de kansen bekijken. 

vergaderlocatieutrecht.jpg

Opstellingen

 

Heb je een bepaalde opstelling in gedachte om jouw training of vergadering goed te laten verlopen? Wij denken graag met je mee. 

Bekijk hier onze catering opties, Yum, Yummy, Yummiest!

Catering

vergaderenutrecht_edited_edited.jpg
vergadereninutrecht_edited.jpg

Prijzen 

 

De prijzen voor onze kamers zijn exclusief BTW en inclusief alle faciliteiten en host tijdens ontvangst & breaks en flexibele keuze qua setting. De kamers zijn ook in de avond te boeken van 18.00 - 22.00. Bekijk hier onze catering opties.

 
Madam kamer

Halve dag ( 4 uur ) €495

Hele dag ( 8 uur ) €695

Per uur €80
 
Bekijk hier de kamer 

 

Mister kamer

Halve dag ( 4 uur ) €325

Hele dag ( 8 uur ) €495

Per uur €60 

Bekijk hier de kamer

 

Sir kamer

Halve dag ( 4 uur ) €325

Hele dag ( 8 uur ) €495

Per uur €60

 

Bekijk hier de kamer 

 

Miss kamer

Halve dag ( 4 uur ) €245

Hele dag ( 8 uur ) €325

Per uur €50

Bekijk hier de kamer