Teambuilding / Heidag

Inspireer, prikkel & activeer jouw team tijdens een memorabele team buildingsdag. 

Suits and Sundays is de one-stop shop voor een succesvolle heidag in het centrum van Utrecht. Naast een waanzinnige locatie, organiseren wij jullie boottocht over de Utrechtse grachten. Daarnaast hebben wij een breed netwerk aan trainers en connecties om deze dag een veel herhaald koffiegesprek te maken onder je collega's.

Vergaderen centrum Utrecht

vergaderlocatieutrecht.jpg

Sfeer impressie

vergadereninutrecht.jpg
vergaderlocatieutrecht.jpg
vergaderlocatieutrecht.jpg
vergaderlocatieutecht_edited.jpg
vergaderlocatieutrecht.jpg
DSC02492-2.jpg
Inspirerendevergaderlocatie1-5.jpg
vergaderlocatieutrech.jpg
vergaderlocatieutrecht.jpg
vergadereninutrecht.jpg

'Ik heb niets meer dan lof van de respondenten terug gekregen.

Ze vonden het een adembenemende locatie met super service. Dus bij deze geef ik de complimenten aan jullie door.

Dank jullie wel voor het hosten van de dag'

Roorda

Charlotte

Een bijzondere heidag

Een goed georganiseerde teambuildingsdag bevat diverse elementen, waar leren en plezier centraal staan. Wij bieden jullie graag de juiste bouwstenen om een unieke heidag samen te stellen. Uiteraard kunnen wij ook enkele bouwstenen aanleveren en dat jij deze zelf aanvult.

Locatie

Ons prachtige grachtenpand biedt een scala aan mogelijkheden voor teams tot 30 personen. Zo kan de grootste zaal plenair gebruikt worden voor een lezing en de overige 3 kamers gebruikt worden om in kleine groepjes opdrachten uit te werken. Alle kamers zijn uniek en hebben een huiselijk karakter, waardoor de lunch en breaks in een ongedwongen sfeer beleefd kunnen worden. Onze gezamelijke tuin is een heerlijk lunch terras bij goed weer.

Wij hebben nu ook een buitenlocatie aan de Vecht, perfect geschikt voor een inspirerende heidag.

Activiteiten

Spel en ontspannen momenten brengt jullie als team dichterbij elkaar en dat kan een groot effect hebben op de werkvloer. op 100 meter loopafstand bevindt zich voormalig stadsgevangenis Wolvenplein, waar je nu een spectaculaire prison escape game kan spelen.

 

Sluit daarna ontspannen af op een heerlijk, luxe elektrische sloep met een borrel of diner. Bekijk hier onze sloepen en de arrangementen.

Bij onze nieuwe locatie aan de Vecht hebben wij een pingpong tafel, Jeu de boules & voetbal goals, goed voor de teambuilding;) 

Creatief & educatief

Ga samen op ontdekkingstocht naar een verbeterde versie van jullie team. Dit doe je het beste onder begeleiding van een onafhankelijke trainer, die stuurt en ondersteund. Met creatieve opdrachten leer jij, je collega's beter kennen. Samen komen jullie uit deze dag als een sterker team. Je bent uiteraard welkom om met een eigen trainer of coach langs te komen, maar mocht je opzoek zijn naar een motiverend persoon dan, doen wij graag een suggestie.

Bekijk hier onze catering opties, Yum, Yummy, Yummiest!

Catering

vergaderenutrecht_edited_edited.jpg
vergadereninutrecht_edited.jpg
 

Kamers & prijzen

De prijzen voor onze kamers zijn exclusief BTW en inclusief alle faciliteiten en host tijdens ontvangst & breaks en flexibele keuze qua setting. De kamers zijn ook in de avond te boeken van 18.00 - 22.00. Bekijk hier onze catering opties.

 
Madam kamer

Halve dag ( 4 uur ) €495

Hele dag ( 8 uur ) €695

Per uur €80
 
Bekijk hier de kamer 

 

Mister kamer

Halve dag ( 4 uur ) €325

Hele dag ( 8 uur ) €495

Per uur €60 

Bekijk hier de kamer

 

Sir kamer

Halve dag ( 4 uur ) €325

Hele dag ( 8 uur ) €495

Per uur €60

 

Bekijk hier de kamer 

 

Miss kamer

Halve dag ( 4 uur ) €245

Hele dag ( 8 uur ) €325

Per uur €50

Bekijk hier de kamer