Een bijzondere vergaderlocatie in het centrum van Utrecht voor spraakmakende vergaderingen die jullie team verbindt en versterkt.

Samenkomen bij Suits and Sundays betekent een dag volledig gefocust zijn op jullie doel. Ondersteund door een sfeervolle ambiance, fijne stoelen en een host die jullie verwent met heerlijke hapjes. Jullie bepalen het dagprogramma van de vergadering en wij kleden dat voor jullie aan met moderne plug en play faciliteiten, een goede cappuccino en een fijne borrel om de succesvolle dag te vieren.

service        opstellingen        prijzen

vergaderlocatieutrecht.jpg

Sfeer impressie

vergaderlocatieutrecht_edited.png
IMG_1810-2.jpg
vergaderenutrecht.jpg
vergaderlocatieutrecht.jpg
vergaderlocatieutrecht_edited.jpg
vergaderlocatieutrecht_edited.jpg
vergaderlocatieutrecht_edited.jpg
vergaderlocatieutrecht.jpg
vergaderlocatieutrecht.jpg
vergaderlocatieutrecht_edited.jpg

'Dank voor de geweldige ontvangst en heerlijke lunch en hapjes. Onze gasten hebben genoten en 1 komt volgens mij terug als nieuwe klant bij jullie. Graag tot snel'

Martine

Outdo

Vergaderlocatie Utrecht

Inspirerendevergaderlocatie1-048.jpg
vergaderlocatieutrecht.jpg

Succesvol vergaderen

Een vruchtbare meeting wordt gevoed door de juiste voorbereidingen. Uit ervaring vanaf de zijlijn kunnen wij stellen, dat een duidelijk programma, een realistisch tijdschema en het samenbrengen van de juiste personen voor het doel essentieel zijn voor een succesvolle vergaderingHet contact voorafgaand van de meeting vinden wij dan ook zeer belangrijk, zodat wij de catering, setting en techniek zo kunnen afstemmen dat jullie een top dag kunnen beleven

Of het gaat om een periode beoordeling, een heidag of een nieuwe grote opdracht, het belangrijkste element wat je naar boven wilt halen samen is creativiteit. Het kan ontzettend stimulerend zijn om op een externe locatie deze meetings te organiseren. Weg van de vertrouwde omgeving triggert mensen en zij durven zich vaker meer open te stellen en komen tot andere inzichten. Daarnaast ontzorgen wij jullie van alles wat daarbij in de weg kan staan, waaronder door zeer goed verzorgde catering en persoonlijke ondersteuning tijdens de dag. 

De sfeer en energie die je creeërt door samen te komen is lastig online te evenaren. Toch geloven wij dat een offline meeting versterkt kan worden door een online omgeving en andersom. Wij faciliteren van kleine hybride vergaderingen tot grote live streams met professionele camera settings, geluid en interactieve interfaces. Hoe jij deze crossmediale platformen effectief inzet? Dat ligt aan het doel en de situatie, wij denken graag met je mee.

Inspirerendevergaderlocatie1-048.jpg

Service

  • Flexibele settings en voldoende ruimte om opdrachten uit te werken in kleine groepjes.

  • Presenteren, schrijven of scrummen, wij bieden een ruim aanbod aan schermen, flip-overs en kantoorartikelen.

  • Gevarierd, gezond en lekker eten tijdens de dag zorgt voor de juiste focus en de kans om veel bij te leren.

  • Een gastspreker inbellen of jouw collega's wereldwijd laten mee vergaderen? Doe dit met onze uitstekende studio faciliteiten voor een professionele hybride vergadering. 

  • Een geslaagde dag vier je met een borrel op onze luxe elektrische sloepen varend over de Utrechtse grachten.

vergaderlocatieutrecht_edited.jpg
 
 

Opstellingen

Heb je een bepaalde opstelling in gedachte om jouw training of vergadering goed te laten verlopen? Wij denken graag met je mee. 

Bekijk hier onze catering opties, Yum, Yummy, Yummiest!

Catering

vergaderenutrecht_edited_edited.jpg
vergaderlocatieutrecht
 

Prijzen 

De prijzen voor onze kamers zijn exclusief BTW en inclusief alle faciliteiten en host tijdens ontvangst & breaks en flexibele keuze qua setting. De kamers zijn ook in de avond te boeken van 18.00 - 22.00. Bekijk hier onze catering opties.

 
Madam kamer

Halve dag ( 4 uur ) €495

Hele dag ( 8 uur ) €695

Per uur €80
 
Bekijk hier de kamer 

 

Mister kamer

Halve dag ( 4 uur ) €325

Hele dag ( 8 uur ) €495

Per uur €60 

Bekijk hier de kamer

 

Sir kamer

Halve dag ( 4 uur ) €325

Hele dag ( 8 uur ) €495

Per uur €60

 

Bekijk hier de kamer 

 

Miss kamer

Halve dag ( 4 uur ) €245

Hele dag ( 8 uur ) €325

Per uur €50

Bekijk hier de kamer